Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی گفت: اگر می‌خواهیم فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی را به دنیا صادر کنیم و اگر موضوع صدور انقلاب در دهه فجر برای‌مان مطرح است، باید با آمدن زائر و گردشگر خارجی فرهنگ و آداب ایرانی و اسلامی را به جهانیان معرفی کنیم چون صدور انقلاب به دنیا با بردن پرچم ایران به دیگر کشورها اتفاق نمی‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا؛ حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین امروز در بازدید از غرفه خراسان رضوی در نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی تهران اظهار کرد: یکی از صنایعی که کمتر مورد توجه قرار گرفته، صنعت گردشگری است. معتقدم این صنعت ظرفیت‌های زیادی برای کمک به بهبود وضعیت اقتصادی کشور را دارد.

نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر، کوهسرخ، خلیل‌آباد و بردسکن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های حرم مطهر رضوی برای جذب گردشگر خارجی بیان کرد: در دنیا بیش از ۴۰۰ میلیون شیعه زندگی می‌کنند که دل‌داده امام رضا(ع) هستند. اگر ما زیرساخت‌های لازم برای حضور تنها پنج درصد این جمعیت را فراهم کنیم، جمعیتی حدود ۲۰ میلیون زائر جذب خواهیم کرد.

وی یادآور شد: در افق ۱۴۰۴ جذب ۲۰ میلیون گردشگر خارجی پیش‌بینی‌ شده که زیارت امام هشتم(ع) می‌تواند در فرصت باقی مانده تا افق ۱۴۰۴ آن را محقق کند. آمدن هر گردشگر به ایران درآمد ارزی نقدی برای ایران دارد و به ایجاد اشتغال پایدار نیز کمک می‌کند.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی به ظرفیت‌های خراسان رضوی در زمینه انواع گردشگری اشاره کرد و گفت: خراسان رضوی مانند جهانی کوچک است که انواع گردشگری در این استان وجود دارد، از جنگل و دریاچه تا کویر و کوه گرفته تا ابنیه تاریخی، اماکن مذهبی و زیارتی، دره‌ها و رودخانه‌های زیبا در این استان وجود دارد.

نیک‌بین با دعوت از مردم ایران برای سفر به خراسان رضوی گفت: به کسانی که قصد دارند ایران‌شناسی را تجربه کنند، توصیه می‌کنم به خراسان رضوی سفر کنند.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی در سال جاری اظهار کرد: مدیران اداره‌ کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان رضوی به خوبی ظرفیت‌های گردشگری و صنایع‌ دستی این استان را معرفی کرده‌اند.

نماینده مردم شهرستان‌های کاشمر، کوهسرخ، خلیل‌آباد و بردسکن در مجلس شورای اسلامی به حضور شهرداری‌های منطقه ترشیز کهن در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: شهرداران شهرهای بردسکن، شهرآباد، انابد، خلیل‌آباد و کوهسرخ افرادی قوی و آینده‌‎نگر و دست‌پاک هستند که با مردم‌داری توان جذب گردشگر را دارند و با طرح و برنامه‌های این شهرداران شهرهای منطقه ترشیز می‌تواند به مقاصد گردشگری پویا تبدیل شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره‌ کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی نیک‌بین افزود: شهرستان‌های مختلف استان خراسان رضوی ظرفیت کم‌نظیری در زمینه صنایع دستی مانند گلیم‌بافی، فرش، سفال و تراش گوهرسنگ‌هایی مانند فیروزه و عقیق دارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گردشگری و صنایع خراسان رضوی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۳۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • روستای فهرج، نامزد برترین روستا‌های دنیا در حوزه گردشگری
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود