Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: سخنگوی دولت در تشریح دستاوردهای دولت در سال ۹۶ گفت: توجه به سیاستهای منشور حقوق شهروندی و ممانعت از تجمع کشورها زیر پرچم آمریکا در عرصه بین الملل از جمله دستاوردهای دولت در سال ۹۶ بود.

 

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری شبستان، محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت در نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوال شبستان درخصوص دستاوردهای دولت دوازدهم در سال گذشته گفت: دولت دوازدهم بعد از تشکیل سیاست رشد و توسعه کشور ملحم از سیاست اقتصاد مقاومتی را در پیش گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: در عرصه اقتصادی تلاش کردیم رشد ایجاد کنیم و اشتغال داشته باشیم به ویژه برای سال 96 که از سوی مقام معظم رهبیر در حوزه تولید و اشتغال نامگذاری شده بود. در این سال در 9 ماهه اول دارای رشد اقتصادی مثبت بودیم و رشد اشتغالمان نیز خوی بود و این مقایسه نسبت به 9 ماهه اول سال گذشته است البته نسبت به ایده ال ها فاصله داریم و باید تلاش بیشتری کنیم.

 

نوبخت در خصوص دستاوردهای دولت در حوزه سیاسی در سال 96 اینگونه توضیح داد: در زمینه سیاسی هم به تلاشمان این بود که به سیاست های منشور حقوق شهروندی توجه داشته باشیم. در عرصه بین الملل هم با توجه به تحولات جدید در دولت دوازدهم تلاش داشتیم ضمن حفظ مواضع منطقی خودمان تا جایی که می توانیم تجمع و ازیاد کشورها زیر پرچم آمریکا را به حداقل برسانیم نگذاشتیم اروپایی ها به آن سمت بروند و در حوزه برجام هم اروپا در کنار ایران است.

 

وی با اشاره به اینکه در سیاستهای منطقه ای در راستای مبارزه با تروریست نقش قابل توجهی داشتیم، گفت: در این عرصه شاهد متلاشی شدن داعش در سوریه و عراق بودیم و سیاستهای ما در راستای این موارد بود و تلاش کردیم در حد معقول امنیت کشور را حفظ کنیم.

 

سخنگوی دولت تاکید کرد: تا آنجا که توانستیم در حوزه آنچه به عنوان وظایف دولت برشمرده شد، پرداختیم و فراتر از آنها نیز حرکت کردیم و خیزمان را برای سال آینده نیز برداشته ایم.

 

نوبخت در خصوص بودجه سال 97 گفت: دولت در بودجه 97 اصلاحات ساختار بودجه را در نظر داشته و سیاست کاهش فقر مطلق را نیز در نظر گرفته است و تشکر می کنیم از مجلس که این سیاست را تایید کرد.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اشتغال مطالبه جدی جامعه از ما بود در این بودجه با 12 برنامه ای که به ریز مشخص است که از هر کدام از آنها چه می خواهیم تلاش داریم با 73 هزار و 400 میلیارد تومان سرمایه گذاری بتوانیم یک میلیون و 33 هزار فرصت شغلی تامین کنیم.

 

سخنگوی دولت در زمینه طرح های عمرانی نیز گفت: برای اینکه طرح های عمرانی را نیز به پایان برسانیم یک طرح ویژه شراکت بخش عمومی و خصوصی را فراهم کردیم و از مجلس هم مجوزهای آن را گرفتیم. 3 هزار میلیارد تومان برای طرح های عمرانی را به 128 میلیارد تومان افزایش دادیم که این موضوع نیز از دیگر دستاوردهای دولت است.

 

نوبخت خاطرنشان کرد: تلاش دولت این است که سال آینده بهتر از امسال به مردم خدمت کند.

پایان پیام/281

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • جنجال علیه اخذ مالیات از دلالان دانه‌درشت آن هم با پول بیت‌المال
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم