Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، محمد سعیدی در حاشیه همایش گرامیداشت پنجاهمین سال تاسیس شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرکت کشتیرانی، ناوگان ملی دریایی ایران است که دوره تاسیس آن به پیش از انقلاب برگشته و پس از انقلاب توسعه و رشد یافت، گفت: در حال حاضر، اقتصاد کشور شامل صادرات و واردات مبتنی بر این ناوگان است و ما تنها ناوگانی هستیم که توانستیم نیازهای اساسی مردم ایران را در زمان جنگ تامین کنیم به گونه ای که فرمانده وقت جنگ اعلام کرد این ناوگان خط دوم مقدم کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در دوران ظالمانه تحریم ها و در زمانی که همه خطوط کشتیرانی دنیا ارتباط خود با بنادر ایران را قطع کردند، شرکت کشتیرانی توانست همه نیازهای داخل را تامین کند.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی تصریح کرد: اگرچه در دوران تحریم مشکلات زیادی برای این شرکت به وجود آمد؛ اما توانستیم بعد از رفع تحریم ها همه این مشکلات را جبران کرده و در حال حاضر به تمامی بنادر دنیا به صورت عادی تردد می کنیم.

سعیدی، کشتیرانی را قلب تپنده تجارت بین الملل کشور با ناوگانی جوان دانست و افزود: کشتیرانی در تلاش است تا صنایع داخلی را با صنعت کشتیرانی بیشتر آشنا کند و در پی آن، صنعت کشتیرانی ما نیز آمادگی دارد خودکفا شود. البته شرکت های کشتی‌سازی ما در دوران تحریم ها، عقب ماندند و اکنون باید خود را به خصوص در زمینه نیروی انسانی به روز کنند.

وی سه فاکتور قیمت، زمان و کیفیت را در صنعت کشتی‌سازی بسیار مهم عنوان و اظهار کرد: دو شرکت کشتیرانی و نفتکش باید از صنعت کشتی‌سازی حمایت کنند.

به گفته مدیرعامل کشتیرانی، برای اولین بار در تاریخ پنجاه ساله صنعت دریانوردی ایران، از فروردین امسال شناورهای بالای ۱۴۵۰۰ تنی را مدیریت و خدمت رسانی کرده و در آینده نزدیک قرار است به ناوگان این شرکت شناورهای جدید اضافه کنیم.

وی در پاسخ به پرسشی در خصوص الزام جدید سازمان جهانی دریانوردی (IMO) مبنی بر لزوم استفاده از سوخت های دوستار محیط زیست تا دو سال آینده با هدف حمایت از محیط زیست دریایی گفت: این الزام جدید IMO که یک دستورالعمل زیست محیطی است، بسیار پیچیده بوده و هنوز بسیاری از کشورها، آماده استفاده از این نوع سوخت نیستند.

سعیدی افزود: پالایشگاههای ما نیز امکان تولید سوخت با سولفور پایین را ندارند و در دنیا نیز تعداد پالایشگاه هایی که تولیدکننده این نوع سوخت باشند، کم است. به نظر من هیچ شرکت کشتیرانی در دنیا آماده استفاده از سوخت های جدید نیست.

مدیرعامل شرکت کشتیرانی درباره مشکلات بانکی پس از رفع تحریم ها نیز اظهار داشت: هنوز مشکلات بانکی داریم ولی اراده قوی از طرف بانک های خارجی برای برقراری ارتباط با بانک های ایرانی وجود ندارد و این اروپایی‌ها هستند که باید روابط بانکی را سریعاً آغاز کنند؛ البته در حال حاضر نقل و انتقالات انجام می شود ولی به صورت روان نیست؛ ضمن اینکه این شرایط برای کشتیرانی هزینه بر نیست؛ اما ممکن است در صورت ادامه آن، امکان همکاری شرکت های مرتبط با کشتیرانی را از بین ببرد.

وی در خصوص پایگاه های بانکرینگ شرکت کشتیرانی گفت: دو سایت بانکرینگ (سوخت رسانی به سایر کشتی ها) در بندرعباس و قشم ایجاد کرده ایم که ظرفیت هر کدام ۵۰ هزار تن است و برنامه ما در آینده این است که این دو سایت، به هاب بانکرینگ منطقه، به خصوص برای شناورهای خارجی تبدیل شود که برای رسیدن به این هدف باید در شرایط رقابتی قیمت ها را کاهش دهیم.

وی در پاسخ به پرسش مبنی بر تردد ناوگان کشتیرانی با پرچم غیر پرچم جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: پس از برجام، ۹۰ درصد ناوگان کشتیرانی با پرچم جمهوری اسلامی ایران تردد می کنند و تنها ۱۰ فروند شناورهای ما به اقتضای محلی که به آنجا قرار است سفر کنند، مجبور به استفاده از پرچم های بین المللی هستند.

مدیر عامل شرکت کشتیرانی، تعداد ناوگان کشتیرانی را ۱۵۰ فروند شناور و ظرفیت کانتینری این ناوگان را ۱۰۰ هزار TEU عنوان کرد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۵۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ

غول کشتیرانی مرسک هشدار داد در بحبوحه عدم نشانه ای از کاهش تنش ها در دریای سرخ و کانال سوئز، اختلالات کشتیرانی در این منطقه، ممکن است در سال 2025 هم ادامه یابد.

به گزارش ایسنا، ونسان کلرک، مدیرعامل مرسک به روزنامه فایننشیال تایمز گفت: می‌توانیم ببینیم که وضعیت در دریای سرخ موقتی نخواهد بود، بلکه حداقل در نیمه دوم سال ادامه خواهد داشت. ما خیلی خوشبین نیستیم که به این زودی بتوانیم از کانال سوئز عبور کنیم.

نیروهای مسلح یمن در همبستگی با مردم فلسطین در جنگ غزه، از اواسط نوامبر، کشتی‌های مرتبط با شرکت‌های اسرائیلی، آمریکایی و انگلیسی را هدف حمله قرار داده اند. تحولات مذکور، تجارت جهانی را در این مسیر که حدود ۱۵ درصد از ترافیک کشتیرانی جهان را تشکیل می‌دهد، با تغییراتی روبرو کرده و شرکت‌ها را مجبور به حرکت از سمت جنوب آفریقا کرده و باعث شده سفرهای طولانی‌تر و گرانتری داشته باشند.

به گفته تحلیلگران، اختلال در تردد از طریق مسیر دریای سرخ و کانال سوئز می‌تواند برای ماه‌ها ادامه یابد و در نهایت منجر به افزایش هزینه‌های حمل و نقل و کمبود کشتی‌های کانتینری شود که اکنون از طریق دماغه امید نیک، مسیرهای طولانی‌تری را می‌پیمایند.

مرسک در وب سایت خود هشدار داد هر چند ما همچنان به یک راه حل پایدار در آینده نزدیک امیدواریم، وضعیت در منطقه به طور مداوم در حال تغییر است و به شدت بی ثبات باقی مانده است. تمام اطلاعات موجود تائید می کند که خطر امنیتی همچنان به شکل قابل توجهی  بالا است، بنابراین تاثیر بالقوه ای بر عملیات لجستیکی دارد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت مرسک در پنجشنبه گذشته، درآمدهای سه ماهه اول خود را گزارش کرد که مطابق با انتظارات بود و اعلام کرد انتظار می رود تقاضای بیشتر و بحران طولانی مدت دریای سرخ، در نیمه دوم سال میلادی جاری ادامه پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ